Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Levandovskiy L$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.

Levandovskiy L. V. 
Gradient-continuous yeast cultivation for the alcohol production from molasses [Електронний ресурс] / L. V. Levandovskiy, V. S. Myhailyk // Biotechnologia Acta. - 2017. - Vol. 10, № 3. - С. 50-56. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/biot_2017_10_3_7
Мета роботи - створення технологічних умов для інтенсифікації синтезу дріжджів у процесі градієнтно-неперервного культивування. Експериментами на стендовій установці батарейного типу з чотирьох апаратів показано можливість регулювання метаболічної активності продуцента спирту та дріжджів у широких межах залежно від співвідношення кількості меляси, що вводять у другий, третій і четвертий апарати. Досягнуто високе нагромадження дріжджів у середовищі (до 99 г/дм<^>3) шляхом введення меляси за схемою 3:2:1 у кількості, що забезпечує досягнення початкової концентрації сухих речовин наприкінці процесу 26,5 г/100 см<^>3. Доведено, що найбільший економічний коефіцієнт синтезу біомаси з цукрів меляси - 88 г/100 г - спостерігається у разі внесення меляси за схемою 1:2:2,5 за початкової концентрації сухих речовин середовища 12 г/100 см<^>3.
Попередній перегляд:   Завантажити - 188.849 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського